Święta już naprawdę blisko, za kilka godzin siądziemy z bliskimi do wspólnego świątecznego stołu (a dziś szczególnie szybko- bo czeka nas zmiana godziny). Mam jeszcze dla Was bardzo szybki i prosty sposób jak możecie zaskoczyć swoich bliskich czymś oryginalnym w smaku jak i formie podania. Jaja w occie balsamicznym- są specyficzne w smaku- winne, o posmaku octowym ale na pewno warte spróbowania i posmakowania. Większość moich bliskich jest nimi zachwycona, części nie odpowiadają ze względu na zdecydowany smak. Mi osobiście smakują i szczerze polecam. Jeśli nie chcecie otrzymać jaj o tak intensywnym smaku- myślę,że do octu możecie dodać trochę wody (ja póki co marynowałam je w czystym occie balsamicznym i tak pozostanie:)
sobota, 30 marca 2013
Jaja marynowane w occie balsamicznym
Święta już naprawdę blisko, za kilka godzin siądziemy z bliskimi do wspólnego świątecznego stołu (a dziś szczególnie szybko- bo czeka nas zmiana godziny). Mam jeszcze dla Was bardzo szybki i prosty sposób jak możecie zaskoczyć swoich bliskich czymś oryginalnym w smaku jak i formie podania. Jaja w occie balsamicznym- są specyficzne w smaku- winne, o posmaku octowym ale na pewno warte spróbowania i posmakowania. Większość moich bliskich jest nimi zachwycona, części nie odpowiadają ze względu na zdecydowany smak. Mi osobiście smakują i szczerze polecam. Jeśli nie chcecie otrzymać jaj o tak intensywnym smaku- myślę,że do octu możecie dodać trochę wody (ja póki co marynowałam je w czystym occie balsamicznym i tak pozostanie:)
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję, za zajrzenie na mojego bloga.Mam nadzieję, że znalazłaś/eś to czego szukałeś. Będzie mi miło jeśli pozostawisz komentarz. Jeśli chcesz zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku- https://www.facebook.com/KuchniaMarlenity?ref=hl . Pozdrawiam Marlena