poniedziałek, 13 sierpnia 2012

Koktajl jagodowy

Jagody w deserach na zimno??? A dlaczego nie...możliwości jest naprawdę bardzo wiele-tyle ile tylko mamy zapasów jagód i pomysłów:)..możemy je wykorzystać w lodach, koktajlach, galaretkach i wielu wielu innych:))

Koktajl Jagodowy

 



Składniki:

400 ml jogurtu naturalnego

3 łyżki cukru

1 szklanka jagód.

Wykonanie: Jagody zmiksować blenderem z cukrem. Dodać jogurt. Wymieszać. W razie potrzeby dosłodzić. Przelać do szklanek/ kieliszków.

 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję, za zajrzenie na mojego bloga.Mam nadzieję, że znalazłaś/eś to czego szukałeś. Będzie mi miło jeśli pozostawisz komentarz. Jeśli chcesz zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku- https://www.facebook.com/KuchniaMarlenity?ref=hl . Pozdrawiam Marlena