Koktajl jagodowy
Jagody w deserach na zimno??? A dlaczego nie...możliwości jest
naprawdę bardzo wiele-tyle ile tylko mamy zapasów jagód i pomysłów:)..możemy je wykorzystać w lodach, koktajlach, galaretkach i
wielu wielu innych:))
Koktajl Jagodowy
Składniki:
400 ml jogurtu naturalnego
3 łyżki cukru
1 szklanka jagód.
Wykonanie: Jagody zmiksować blenderem z cukrem. Dodać jogurt. Wymieszać. W razie potrzeby dosłodzić. Przelać do szklanek/ kieliszków.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję, za zajrzenie na mojego bloga.Mam nadzieję, że znalazłaś/eś to czego szukałeś. Będzie mi miło jeśli pozostawisz komentarz. Jeśli chcesz zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku- https://www.facebook.com/KuchniaMarlenity?ref=hl . Pozdrawiam Marlena