tag:blogger.com,1999:blog-2229317271680897841.post8047432992977212418..comments2024-03-17T04:08:19.612-09:00Comments on Kuchnia Marlenity: Babka bezglutenowa cytrynowa z olejem rzepakowymMarlenahttp://www.blogger.com/profile/11241896440546719298noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2229317271680897841.post-19462315060305115922017-03-24T11:40:29.584-09:002017-03-24T11:40:29.584-09:00oo dziękuję za czujne oko.Już poprawiłam. Oczywiśc...oo dziękuję za czujne oko.Już poprawiłam. Oczywiście dodajemy tutaj i żółtka- możemy je również chwilę oddzielnie ubić i dopiero dodać do piany ale nie jest to obligatoryjne.Marlenahttps://www.blogger.com/profile/11241896440546719298noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2229317271680897841.post-9069037355340017292017-03-23T22:32:08.812-09:002017-03-23T22:32:08.812-09:00A co z żółtkami, czy ta baba z tylko z białek ?A co z żółtkami, czy ta baba z tylko z białek ?Anonymousnoreply@blogger.com